Mitt kräsna ansikte skämmes härmed bort.

Ja, det gillar inte fett och olja särskilt mycket. Jag får lätt kosmetikaakne som det kallas. Nej, mitt ansikte föredrar fukt så nu testar jag en sak.
 
Ansiktsmask med gurkmeja (ytterst lite då jag förra gången blev gul som en kyckling och hade svårt att få bort det) och kamomillté som bas. Lite ringblommor i, 2 droppar vardera av eterisk lavendel och rosenträ samt 20 droppar nattljusolja. Det är mindre än en tsk by the way. Lite fett behövs ju, men jag får verkligen inte överdriva på den fronten. Lite aloe vera klämde jag i och en liten tygklut med ekologisk nakenhavre fick ligga och dra ett tag. För att få en bra konsistens rörde jag också ner Gyllenmusts havrevälling. Åh, så jag önskar att den dels fanns på lokala Icat, men också att det fanns en ekologisk sån!
 

Vacker som en dag. Kycklinggul.

Jag är duktig jag.

Läste en hel pdf på 27 sidor förra veckan. (Läses med viss ironi på rösten).
 
Imorgon får det lov att bli ändring!
 
Mitt senaste virkade projekt, torgvantar åt sambon (passar på mig också, min hand på bilden):
 
 
 

Happy Flower - Min egen tappning

Och man behöver inte alls limma baksidan om man inte vill, fast jag kommer nog stryka på ett lager tapetklister ändå så blir den inte skrynklig om jag lägger undan den här för att jag får för mig att göra något liknande med jultema att byta ut med till jul.
Bara stryk lite för att släta till och häng upp om det inte finns några sådana planer. Måste fixa hängsnöre dock. Hade lite för bråttom att ta bild för att ha tålamod att sitta och fästa fast något sånt! Lämpliga pärlor ska jag hitta också.


Jag har bara tagit idén med färgglad blomma och gjort något eget av det dock. Har ej följt mönstret som finns gratis på Attic24 till denna blomdekoration.


Många färger, alla lager och sånt har jag fått inspiration till från att ha tittat på virkade mandalas på pinterest, sökord: crochet mandala. Tekniken är så läcker och färgglad. En gul pärlemorknapp i form av ett hjärta fick pryda mitten på blomman. (Det silverblänkande mellan övre bombladen är en spik och hör inte till det virkade alstret ;-)

Inser såhär i efterhand att jag skulle ha gjort det blå varvet under det turkosa garnet i halvstolpar istället. Som det är nu syns det knappt. Men skit samma. Jag är ändå nöjd med slutresultatet. En grön blomknapp fick pryda mitten här.


Cirkeln blev läcker. Fast istället för att virka ner fasta maskor ända till mitten med det orangea garnet så sydde jag på strängarna i efterhand. En liten hjärtknapp är påsydd på ljus gammelrosa grund.


Pärlorna då, ett hopplock av vad jag hittade i mina gömmor. Jag använde grönt garn att trä pärlorna på, samma mörka gröna som är på stjälken.

Såhär såg inspirationsbilden ut:
IMG_1868Länk till Attic24: Happy Flower Decoration.