Ökat upp plugghastigheten med 150% känns det som.

Japp. Efter lite missförstånd från min sida angående schemat upptäclte jag i fredags att hoppsan, jag har missat en del. Det kommer förhoppningsvis ordna sig på de flesta fronter. Men nu läser jag på för glatta livet inför en gruppuppgift och omtenta i januari.
 
Mitt i allt detta blev jag dock sugen på att experimentera lite med hårinpackning.

  • Honung är både rengörande och fuktgivande, samt antibakteriellt (men då ska det vara slungad honung som ej hettats upp!)
  • Kokosmjölk ger fett och fukt på samma gång.
  • Eterisk rosmarinolja ökar blodflödet i hårbotten, om det ökar hårväxten vette tusan, men det är uppiggande och det behövde jag idag känner jag.
  • Rågmjöl har jag ju i tidigare inlägg konstaterat att det innehåller saponiner och att det tvättar riktigt bra. Nu använde jag dock inte rent rågmjöl utan rågsikt. Den här inpackningen kan bli lite väl rinnig så jag ville ha något som minskade droppet från håret samtidigt som jag tänkte att detta kanske kan hjälpa till att få håret lagom fettfritt när jag sköljer ur. Andra gånger som jag har testat kokosolja och honung i håret så har det varit lite väl fett efteråt och hårtopparna har varit lite klibbiga från honungen som jag inte riktigt lyckats skölja ur helt. Men när jag använt Lite Neutrals balsam att tvätta ur med så har håret blivit riktigt mjukt och fint. Har dock lagt Neutralbalsamet bakom mig nu, så andra vägar måste hittas!
 
Hårklämman som skymtar fram är min alldeles nya flexi8, en form av barett med pinnen fast i den flexiga åttaformade bågen som man spänner över håret. Det är nog den bästa hårattiraljen jag någonsin testat!
 
Varför finns det inte någon svensk återförsäljare?

För mer information kan man söka på flexi8 på youtube där det finns olika videos med olika hårfrisyrer man kan fixa till med flexi8:an. Spread the word!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: