Kamomillté istället till ansiktet, mitt barravkok tog slut.

Och jag är inte heller så pigg på någon skogstur heller. Har inte tid heller känns det som, det är vad min stressiga sida säger. Min andra sida som vill stressa av säger att jag visst har tid med tanke på att stor del av dagarna går åt till att komma fram till den där tidpunkten när jag väl sätter mig ner och pluggar så länge jag nu orkar och det varierar.
 
Nu fick det istället bli kamomillté med glycerol i, och det fungerar faktiskt lika bra det!
 
Att tvätta dagligen med African black soap har också fungerat bra i ett par veckor, men på senaste 1 eller 2 veckor sedan, så har jag märkt av torrfnas och små upploppande torrfinnar som inte gick att åtgärda trots smörj med olja. Så jag har fått tänka om lite med ansiktet och dess rutiner. Men det är ju så man får göra.
 
Nu har jag börjat med en ny rutin istället. Tvätt mad ABS (african black soap) bara 1 gång i veckan ungefär. Brukar duscha 3 gånger i veckan normalt. Ibland, om jag inte är pigg kan det bli oftare eftersom att en dusch ökar mitt allmänna välmående vid sådana tillfällen.
 
Men iallafall så blir det då 2 tvättar med aleppo mellan ABS och eventuella fler duschar under en vecka blir det bara vatten med en påse av avklippt nylomnstrumpa med havre (ekologisk då, det är viktigt - visste ni att havre hamnar högst upp över matvaror med hälsofarliga kemikalier i? Läs mer här på svd, eller här på svt och så förstås här på naturskyddsföreningen.). Det mjölkaktiga kletet som kommer ut från blötlagda havregryn lugnar ner irriterad hud och tillför fukt snarare än torkar ut. Denna havregrej försöker jag köra varje gång jag duschar. Fast just ikväll glömde jag helt bort det.
 
 
Tvättade håret med rågmjöl för första gången på ett par månader nu. Blir intressant att se hur det blev, samt att känna om det blir lika mjukt den här gången som tidigare, samt framförallt lika rent som jag vill ha det.
 

 

Fyfabian för täta inlämningar

Jag kommer ha väldigt lite tid över för något annat än studier fram till juni känns det som. Inlämningarna kommer dugga tätt och jag är inte riktigt ikapp med kurslitteraturen tack vare krånglet i början!

Bjuder tills vidare på en bild av en blåmes i skymningen som just pickat i sig gottig kokosnöt.