Resultat med hemgjord hårgelé!


Kletat in hemgjord hårgelé på Vegegel här uppe. Dålig skärpa. Tyckte det såg så bra ut i kameran ...


Dragit fingrarna igenom håret ett par gånger. Kändes lite stelt på sina ställen, men blev mjukt efter lite fingrande. Behöver vispa gelén lite bättre nästa gång jag blandar för det blev en del tjockare klumpar i den här omgången.


De här lockarna kommer hålla hela dagen åtminstone. Hur de klarar av en natts hårt sovande och snurrandes runt, runt återstår att se. Sover aldrig särskilt bra när jag har mens tyvärr. Kliver upp flera gånger eftersom att jag inte känner mig säker och avslappnad. Har alltför många gånger fått stiga upp mitt i natten och byta både lakan, påslakan och trosor!
Kommentarer
sistergnu säger:

Provat menskoppen?

Svar: Nej, jag har tänkt det. Men just nu finns det inte pengar till att skaffa en. Snart ska det dock finnas lite om jag har tur :-)
Anna Skarpsvärd

2013-02-06 | 18:28:26
Bloggadress: http://sistergnu.blogspot.com/
sistergnu säger:

Har skrivit ett inlägg om några olika sorter om du vill kolla upp saken :) http://sistergnu.blogspot.se/search/label/menskopp

Svar: Tack, det ska jag definitivt göra :-)Om du gillar att pyssla ihop egna smycken kan du kika på mitt senaste inlägg. Jag har varit stygg och pysslat med silverpläterad tråd och pärlor istället för att plugga bibliotekskatalogisering och sånt ;-P
Anna Skarpsvärd

2013-02-07 | 21:45:24
Bloggadress: http://sistergnu.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: