Ny eterisk tea tree olja och en skumpumpflaska!

Och det blir nog riktigt bra med skumpumpen. Kanske kommer jag få min Liggett schampobar att räcka betydligt längre då (man jag skulle ha beställt två så att sambon kunde ha haft till sitt schampo också! Tusan alltså!). Den rymmer 150 ml. Man fyller den till en tredjedel med schampo eller tvål i flytande form och resten vatten. Så först behöver jag lösa upp liggett schampobaren innan jag kan börja använda skumpumpen:
 
 
Och i och med att jag upptäckte början till ny svamp i ena armhålan så behövde jag få mig äkta eterisk tea treeolja, så jag beställde den tillsammans med pumpen. Nu jävlar ska svampen bort! Har varit svampfri sedan mitten av december och varför det helt plötligt slog till igen vet jag inte då jag inte har rakat mig något mer sedan dess! Suddig bild, ja:
 


Aningen suddig bild, men man ser att den är från crearome och de har äkta eteriska oljor!

Vilken skön vecka!

Tog mig lite välbehövlig paus från plugget. Cyklade in till byn igår och köpte mig nya skor samt Bambutrosor! Jättesköna, fast de är lite trånga. Skulle behövt en storlek större, men de fanns inte i den storleken som jag behöver. Grums.
 
Kantnepetan (som jag trodde var kattmynta) börjar ta sig nu. Men den har rykte om sig att ha ungefär samma inverkan på katter som äkta kattmyntan har så det ska nog bli bra! Såhär ser det ut nu:

 
Jag får lov att hålla de små plantorna ifrån katterna tills de växt till sig så att de inte käkas upp direkt!

Och på tal om katter, här har vi grannkattan. Så söt så! Helt sotig är hon efter att ha rullat sig i det nedbrända gräset :-)Och så mina collingar:


Bortse från stöket bakom Luna. Jag har inte haft lust eller ork att hålla efter särskilt mycket med allt pluggande på senaste tiden.
 
 
 

Cayennesalva


Den sägs ska vara bra mot migrän och mensvärk bland annat. På grund av något ämne som kallas substans P:

Cayenne is famous for reducing many types of pain.
It works by effecting your nervous system.
Substance P is a neurotransmitter that relays information
and results in what we call pain.
Capsaicin, a major constituent of cayenne peppers,
blocks substance P and therefore reduces pain.