Men vilket väder då!

Midsommar har kommit och gått, inte riktigt så som jag ville dock. Vi kom oss inte iväg till firandet förrän på fredagen, vilket gjorde mig sur och grinig och ytterst stressad! Och den dumma bilen tände såklart "något är galet fel på motorn"-lampan så där flaxar det väl iväg pengar igen. Tänk hade någon av oss varit intresserade av att mecka? Undrar om det hade gått att hitta sig jobb isåfall, där vi bor ...

Känner mig förövrigt som en riktig excentriker som ställer in barravkok och nattjlusolja i kylskåpet här, samt även en till burk barravkok i frysen "och de hemmagjorde krämerna inne på en av toaletterna". Och så kommer jag där på kvällen och morgonen med min bomullstuss. Haha. Ingen som kommenterat något än dock!
Jag får inte riktigt till det med mina ansiktsrutiner när jag är borta, ibland skippar jag honung och saltskrubben lite längre än vad som är bra för jag känner hur huden vill ploppa upp en massa finnar om jag inte håller mig till den rutin jag har hittat. Inte bra, men samtidigt vill jag ju inte blötlägga toalettgolvet varje kväll. Då mitt dekolletage dessutom blivit sjutusan så mycket bättre sedan jag började med samma rutiner där så är det tufft. Inte vill jag ställa mig i duschen varje kväll heller. Ååh!

Bjöd på granskottssirap som verkade vara en intressant smakresa. Jag tycker det är riktigt gott, provade på ugnspannkaka idag, det blev toppen! Ska prova till glass här någon dag också.
 
Eventuella läsare får hålla tillgodo utan bilder.
 
 

Vispar body butter!

Jag är mitt uppe i projekt body butter! Tyvärr började jag en aning sent ...

Bildbevis kommer imorgon, nu längtar jag bara till sängen.

Det du behöver för att göra eget body butter är:
  1. Tålamod
  2. Gramvåg, gärna digital
  3. Slickepott
  4. Ren gryta
  5. Rena pytsar att hälla/skopa färdigt body butter i
Ingredienser:
  • 50 gram Sheasmör
  • 25 gram kokosolja
  • 25 gram valfri olja (jag tog raps- och avocadoolja, samt ett par 50 droppar nattljusolja, totalt 1 eller 2 tsk)
Eftersom att jag blev osäker på om det skulle stelna tillräckligt för att gå och vispa så tillsatte jag även 5 gram bivax. Nu ska jag ge blandningen en sista vispning sedan skottar jag över på burken och går och lägger mig!