Ett till litet pyssel från mitt håll!

Idag läste jag klart biblioteksjuridikboken, imorgon börjar jag skriva ihop uppgiften. Har jag tur så blir jag klar imorgon också. Hoppas på det bästa! Är inte hela världen om jag måste sitta med det på tisdag också även om jag helst slipper det. Har lite julklappsmakande att göra. Koka ihop och virka dekor till burkarna. Går fort när jag väl sätter mig ner. Men vill helst inte känna någon press på mig. Det ska vara kul, och avslappnande att sitta och pyssla ihop det fina!
 
Den här har jag gjort åt mig själv. Lutar åt att jag gör liknande till julklapparna. Fast andra färger. Har väldigt lite grönt och lila kvar nu.

Fint eller hur?

Närbild på den lila blomman. Virkade en liten rundel i vit sytråd, 7 fm. Virkade fast 7 pärlor i de fasta maskorna och sydde fast en pärla på mitten innan jag fäste pärldelen på mitten av blomman. Sedan jag limmade på blomman med textillim.


Närbild på den ljust, vinröda blomman. Här virkade jag en remsa som fick olika stora blad, rullade ihop till rosform och sydde fast en vit pärla på mitten innan jag limmade fast.


Närbild på den blåa blomman. Virkade en "blåklocka" med 7 kronblad, inuti fäste jag en metalliskt, skimrande, marinblå pärla innan jag limmade fast.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: